Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Spotted Zebras Vrijdag: Leiderschap en innerlijke balans oplossingsgericht werken met de SySt-driehoek

19/01/2018 @ 10:00 am - 4:00 pm

Ivo Bols Coaching communities teambuilding De slimme ondernemer tools informatieplatform Bedrijfsorganisatie Bedrijfscultuur Markttendensen Ondernemen ondernemerschap business organisatie IT werkprocessen ontwikkelen innerlijk leiderschap inspiratie horizontaal leiderschap digitaal digitaliseren duurzaam passief inkomen administratie strateeg strategiebegeleider businesscoach

SZ Vrijdagen – onze netwerk samenkomst, elk seizoen – gaan 4x per jaar door op – rara ? – een vrijdag, telkens van 10:00 tot 16:30 (mogelijkheid om een halve dag te komen). De taal – Engels of Nederlands – hangt af van de deelnemers.

Thema: Leiderschap en innerlijke balans: oplossingsgericht werken met de SySt-driehoek

Tijdens deze SZ-Vrijdag kun je kennis maken met de kracht van de SySt-driehoek, een schema dat waardensystemen uit verschillende culturen combineert, en dat de verschillen tussen waarden op een bruikbare manier in beeld brengt. Daardoor kunnen ze veelvoudig vruchtbaar met elkaar verbonden worden. We ervaren hoe de drie polen van de driehoek – Kennis, Vertrouwen en Orde – op elkaar inspelen en je leiderschap en innerlijke balans kunnen verbeteren.

Waarom?

Om leerprocessen van een hogere orde in organisaties en in je persoonlijk leven te laten slagen. Hoe verder je komt op de weg van je (persoonlijk) leiderschap, hoe moeilijker en groter de opdrachten worden: tegenstellingen waar je voor komt te staan lijken niet te overbruggen en worden steeds complexer. De waardendriehoek laat zien hoe we spanningen kunnen gebruiken voor groei en ontwikkeling.

Wat?

Je maakt kennis met de oplossingsgerichte waardendriehoek die zijn oorsprong vindt in het Systemisch Structureel werk. Je ervaart op verschillende manieren hoe de driehoek je op elk moment toegang geeft tot alle hulpbronnen die je nodig hebt.

Hoe?

  • Verkenning van de waarden die leven in een team of organisatie
  • Uitleg hoe de SySt-waardendriehoek ineen zit
  • Toepassing van de polen Kennis, Vertrouwen en Orde op leiderschap en innerlijke balans
  • Analyse van een thema waarop jij/jouw organisatie vastloopt, zie voorbeeld in blogbericht
  • Ervaringsoefening waarbij we nemen van de Bronnen.

Wie?

An Baert, organisatiecoach. An ondersteunt teams en organisaties in het beter omgaan met weerstand en groei naar aanleiding van conflicten of veranderingen door reorganisatie, fusie, familiale overdracht, strategiewijziging of innovatie. Ze is opgegroeid in een no nonsense ondernemersnest, waar kmo’s mee aan de keukentafel zaten. An is ook auteur van het boek ‘VAN BINNENUIT, Vijf stappen naar versnelde en duurzame groei‘ (2016).

Datum: 19 januari, 2018 – Start: 10:00 – Einde: 16:30
LocatieCODECREA, Reginald Warnefordstraat 112, 9040 Gent
Hoe geraak ik daar?
Per trein: halte Gent-Dampoort
Per auto/te voet: zie google maps
Betaling:
Ben je benieuwd? Word SZ Fan!
Wil je je een stapje verder gaan? Word SZ Medewerker!
Gelieve in te schrijven via één van deze pagina’s om zo de betalingsinformatie te ontvangen.

Volgende netwerk samenkomsten: 23 maart (we gaan kruisbestuiven met en bij De Stuyverij) en 1 juni 2018

Details

Date:
19/01/2018
Time:
10:00 am - 4:00 pm
Event Tags:
,
Website:
http://www.spottedzebras.be/nl/4-sz-vrijdagen/

Organizer

Spotted Zebras
Website:
http://www.spottedzebras.be/nl/4-sz-vrijdagen/