Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Spotted Zebras Vrijdag: Op bezoek bij kunstenaar Jaak Hillen

01/06/2018 @ 10:00 am - 4:30 pm

€50
Ivo Bols Coaching communities teambuilding De slimme ondernemer tools informatieplatform Bedrijfsorganisatie Bedrijfscultuur Markttendensen Ondernemen ondernemerschap business organisatie IT werkprocessen ontwikkelen innerlijk leiderschap inspiratie horizontaal leiderschap digitaal digitaliseren duurzaam passief inkomen administratie strateeg strategiebegeleider businesscoach

10-12:30: INSPIRATIEOCHTEND: Het verhaal van Jaaks tweede boek

Eind 2017 heeft Jaak een nieuw boek uitgebracht met de intrigerende titel “Wegen van Wil”. Het is een handboek voor een kunstzinnige omgang met karma en reïncarnatie. Op 1 juni neemt hij ons mee in het werk dat hij in zijn boek beschrijft. Hieronder alvast een voorsmaakje…

“Ik ga ervan uit dat we op de wereld komen met een aangeboren persoonlijkheidsstructuur die niet alleen zijn afdruk heeft op wie we zijn, maar ook op toevalligheden die op ons afkomen. Wat we uitstralen, trekken we ook aan. We zijn zelf de auteur van ons eigen toneelstuk en mede-auteur van dat van anderen. Niets van wat je doet, gaat verloren en je kan er te allen tijde aan verder bouwen,” vertelt Jaak.
“Reïncarnatie laat zien dat er goedheid in het universum bestaat“, zegt Rinpoche, goedheid in die zin dat ons de meest optimale kansen geboden worden binnen de door ons gecreëerde context, om onze evolutie met succes verder te zetten.

In zijn boek beschrijft Jaak hoe je de beeldende taal van de kunst kan gebruiken om op een creatieve manier in diepere lagen van jezelf te duiken om die te transformeren. Dus ook wie niet meteen met karma en reïncarnatie wil werken, kan met de aangereikte inzichten aan de slag.

De methodes maken eerder gebruik van synthetisch denken en minder van analytisch denken. In de aanpak worden ook het gevoel en de wil meegenomen. Beeldende taal kan de informatie die in ons lichaam verborgen zit, openleggen en beschikbaar maken, zonder ze uiteen te rafelen in verklaringen.

In zijn boek beschrijft hij een diepgaande manier van persoonlijk onderzoek waarbij de uiteindelijke vraag is: “Wat is mijn volgende te zetten stap?” Er zijn niet alleen methodes uitgewerkt voor persoonlijk onderzoek, maar ook voor onderzoek van je relaties en van initiatieven die je gaat nemen.

12:30-14:00 LUNCH
potluck lunch (iedereen brengt iets mee om te delen), tijd om relaties te verdiepen, je dromen te delen, geïnspireerd te worden, nieuwe mensen te ontmoeten,…

14-16:00 PEER COACHING MET DE OVER-THE-FENCE PROJECT CANVAS
Breng je projectidee op tafel of schuif aan bij een project dat iemand meebrengt om te ervaren hoe de Project Canvas alle aspecten belicht waaraan je moet denken om een project stevig op de rails te krijgen en een succesvol project op te zetten! Doe inspiratie op voor een eigen project, of over hoe je de Project Canvas kunt gebruiken in je bedrijf, organisatie of netwerk.

16-16:30: Wat hebben we geleerd vandaag? Wat is belangrijk voor het netwerk?

We plannen een workshop van een volledige dag met Jaak in het najaar.

Datum: 1 juni, 2018 – Start: 10:00 – Einde: 16:30
LocatieartObeRolleken 10, 2275 Lille (bij Herentals)
Hoe geraak ik daar?
Met de wagen, afrit 21 Lille-Wechelderzande op de E34 Antwerpen-Turnhout-Eindhoven.
Met de trein tot station Herentals en laat ons weten of je wil carpoolen !
Betaling:
Ben je benieuwd? Word SZ Fan!
Wil je je een stapje verder gaan? Word SZ Medewerker!
Gelieve in te schrijven via één van deze pagina’s om zo de betalingsinformatie te ontvangen.

Details

Date:
01/06/2018
Time:
10:00 am - 4:30 pm
Cost:
€50
Event Category:
Event Tags:
, , , ,
Website:
http://www.spottedzebras.be/nl/4-sz-vrijdagen/

Venue

artObe
Rolleken 10
Lille, 2275 Belgium
+ Google Map
Phone:
0032 (0)14 883343
Website:
http://www.artobe.org/

Organizer

Spotted Zebras
Website:
http://www.spottedzebras.be/nl/4-sz-vrijdagen/